Ke každé objednávce nad 500 Kč,- rozdáváme pamlsky či hračku zcela zdarma.

Poslali jsme krmivo pro vlčáky. Můžete i Vy.

 

"Pomozte nám pomáhat těm, kteří za svůj úděl nenesou žádnou odpovědnost a hlavně – mnohdy se nemohou ani bránit a zlému osudu se nemohli jen tak lehce vymanit."

 

Ptáte se v čem je náš brand jiný?

Kromě toho, že se Vám ve všem snažíme vyjít vstříc a komunikujeme s Vámi, jaké vodítko bude to nejvhodnější, tak také podporujeme Československé vlčáky (vodítky a krmivem).

Často je toto plemeno touhou mnoha lidí, ale ne všichni jsou schopni ho zvládnout. Dynamitovi je 5 let a stejně mě dokáže denně něčím překvapit. A o něm jako o štěňátku bych mohla napsat knihu. To jsem byla naštvaná pak unavená pak zase naštvaná a naštvaná a pak jsem přemýšlela, že se odstěhuju, takové to bylo zlatíčko to vám povím.

A protože spousta jedinců nemělo takové štěstí, aby se doma válelo s páníčkem v posteli. Byla založena záchranná stanice v Adamově, která je jedinou svého druhu. 

Pomoc můžete i Vy. Za dvě minutky máte hotovo. 

Stačí navštívit https://www.jkanimals.cz/cs/pro-psi-utulky-a-spolky-pomahame/nakupte-pro-utulky-1-plus-1/. Na tomto odkazu se dostanete rovnou na vybrané produkty, kde získáte vždy produkt + 1 zdarma. Field nebo Essential.  

Adresa na záchrannou stanici je zde: https://pomoc-csvlcak.cz/kontakt/ 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Vyzkoušeli nás❤